Σχετικά με εμάς

Η DRONETIME είναι η πρώτη εταιρεία εναέριων λήψεων στην Ελλάδα που υιοθετεί άκρως επαγγελματικές πρακτικές και διαδικασίες, ως προς την διαχείριση των πελατών, την προώθηση των εναέριων λήψεων ως προϊόν υψηλής προστιθέμενης αξίας και την ασφάλεια πτήσεων με αυστηρή τήρηση των κανονισμών και της νομοθεσίας.

Το Όραμά μας είναι το brandname της DRONETIME να γίνει ταυτόσημο με τις εναέριες λήψεις καθημερινών αλλά και ξεχωριστών στιγμών.

Ο Σκοπός μας είναι να εξυπηρετούμε τόσο την εμπορική, όσο και την κοινωνική και αλληλέγγυα ιδιότητα της DRONETIME, κάτι που απορρέει τόσο από το καταστατικό μας, όσο και από την εταιρική μας μορφή, η οποία είναι η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (Κοιν.Σ.Επ.). Η Κύρια Δραστηριότητά μας είναι οι Εξειδικευμένες Φωτογραφικές Υπηρεσίες (ΚΑΔ 74202000), ενώ η Δευτερεύουσα είναι οι Υπηρεσίες Διοργάνωσης Συνεδρίων (ΚΑΔ 82301100).

Εμπορικός σκοπός της DRONETIME είναι να παράγει κέρδος (το οποίο θα μεταγγίζεται στην κοινωνία) και να βρίσκεται στην υψηλότερη θέση του ανταγωνισμού εισάγοντας την νέα τεχνολογία των drone στην καθημερινότητα των πελατών.

Κοινωνικός σκοπός της DRONETIME είναι η αντιμετώπιση της κλαδικής ανεργίας φωτογράφων, καμεραμέν, ηχοληπτών και άλλων επαγγελματιών και η επανένταξη αυτών στην αμειβόμενη εργασία. Επίσης, η ασφαλή χρήση της νέας τεχνολογίας των drone από επαγγελματίες και ιδιώτες αποτελεί κοινωνική δέσμευση για εμάς και γι' αυτό το λόγο διοργανώνουμε σεμινάρια με συμμετοχές ενηλίκων και παιδιών. Η συμμετοχή της εταιρείας σε rescue projects, καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης καθώς και κλιματικές και περιβαλλοντικές μελέτες αποτελούν μερικούς από τους καταστατικούς μας σκοπούς.

Η DRONETIME μέσα από το μότο "Drone your moments!" εισάγει στην απαθανάτιση στιγμών την διαφορετικότητα που δίνουν οι λήψεις από ψηλά και την δυνατότητα που δίνει η τεχνολογία των drone να κινηματογραφήσεις την κάθε σου στιγμή.

Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.

Copyright © 2019-2023 dronetime.gr | All Rights Reserved | Designed by Chorianopoulos Manos


T: 694 7699843 | E: info@dronetime.gr | Facebook | Youtube